31 Aralık 2013 Salı

RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle


robocop-2014


Yıl 2029′dur ve çokuluslu şirket OmniCorp, robot teknolojisinin merkezindedir. İnsansız uçakları dünya çapındaki Amerika savaşlarını kazanmaktadır, şimdi ise bu teknolojiyi sivil cepheye getirmek istemektedirler. Alex Murphy sevgi dolu bir koca, baba ve Detroit’de suç ve yolsuzluğu engellemek için elinden geleni yapan iyi bir polistir. Bir görev sırasında ciddi anlamda yaralandıktan sonra, OmniCorp Alex’in hayatını kurtarmak için robotik bilimlerini kullanır. Çok sevdiği şehrin sokaklarına inanılmaz yeni yeteneklerle döner, fakar sıradan bir adamın daha önce asla karşılaşmadığı durumlar ile birlikte.İyi seyirler dileriz..


Birazdan izleyeceğiniz


RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle adında ki film 2014 Filmleri türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Gary Oldman , Samuel L. Jackson , Abbie Cornish , Michael Keaton , Jay Baruchel gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden gibi bir puan almıştır. 2014 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini José Padilha yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle full izle,RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle filmini izle,RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: RoboCop 2014 izle RoboCop türkçe dublaj izle


online film izle


 


RoboCop 720p izle , RoboCop full izle , RoboCop izle , RoboCop tek part izle , RoboCop türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder