31 Aralık 2013 Salı

Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle


Popmeii


Vezüv Yanardağı’nın çökmesine yakın günlerde geçen filmde, köle Milo (Kit Harington), Napoli’ye giden bir gemide, sevdiği karısını (Emily Browning) ve şehir koloseumunda hapsolmuş bir gladyatör olan en yakın arkadaşını kurtarmak üzere eve dönmeye çalışır.İyi seyirler dileriz..


Birazdan izleyeceğiniz


Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle adında ki film 2014 Filmleri türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Emily Browning , Carrie-Anne Moss , Kiefer Sutherland , Paz Vega , Adewale Akinnuoye-Agbaje gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden gibi bir puan almıştır. 2014 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Paul W.S. Anderson yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle full izle,Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle filmini izle,Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Pompeii izle Pompeii 2014 türkçe dublaj izle


online film izle


 


Pompeii 720p izle , Pompeii full izle , Pompeii izle , Pompeii tek part izle , Pompeii türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder