31 Aralık 2013 Salı

Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle


6.Bullets.2012


6 kurşun izle Eski asker Samson Gaul bir savaş sırasında her merminin önemini biliyordur. Yaptıkları çaresiz kurbanların ölümüyle sonuçlanmaya başlayınca, savaştan geri çekilmiştir. Ama şimdi ümitsiz bir babanın son umu Gaul’dür. Dövüş ustası Andrew Fayden nasıl dövüşeceğini çok iyi biliyordur. fakat tek başına kaçırılmış kızını bulmak için yabancı bir şehrin sokaklarında dögüşmeye hazır değil. Fayden ile Gaul masumları hedef alan bir grup suçluyu bulup ortadan kaldırmak için önlerine çıkan her engel ile mücadele edecektir.


Birazdan izleyeceğiniz


Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle adında ki film Aksiyon , Gerilim , Suç , Türkçe Dublaj Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Anna-Louise Plowman gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.1 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Ernie Barbarash yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle full izle,Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle filmini izle,Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle türkçe dublaj izle.. Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Kurşunların Arasında Türkçe Dublaj İzle


online film izle


 


6 bullets türkçe dublaj izle , 6 kurşun Full Hd izle , 6 kurşun kesintisiz izle , 6 kurşun türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder