31 Aralık 2013 Salı

Homefront izle


homefront


Chuck Logan’ın yazdığı bir kitaptan uyarlanan film daha sakin bir hayat umuduyla ailesiyle küçük bir kasabaya taşınan eski Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi ajanı Phil Broker'ın (Statham) hikayesini anlatıyor. Ancak işler Broker'ın umduğu gibi olmuyor ve Gator (Franco) adında bir uyuşturucu çetesi lideriyle ters düşüyor. Yönetmenliğini Gary Fleder'ın (Kiss the Girls) yapacağı Homefront'un çekimleri 24 Eylül'de New Orleans’ta başlayacak.İyi seyirler..


Birazdan izleyeceğiniz


Homefront izle adında ki film 2014 Filmleri , Gerilim , Suç türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Jason Statham, James Franco, Winona Ryder | gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.8 gibi bir puan almıştır. 2013 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Gary Fleder yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Homefront izle full izle,Homefront izle filmini izle,Homefront izle türkçe dublaj izle.. Homefront izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Homefront izle


online film izle


 


Homefront 720p izle , Homefront full izle , Homefront izle , Homefront tek part izle , Homefront türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder