31 Aralık 2013 Salı

Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle


divergent


Fütürist bir distopya hikayesi olan bu filmde toplum her biri farklı bir erdemi temsil eden beş bölgeye bölünmüştür. On altı yaşına gelenlere kendi bölgelerinde kalıp kalmayacakları sorulmaktadır. Çünkü hayatları boyunca verdikleri karar sonucu seçtikleri bölgede yaşamak zorundadırlar. Beatrice Prior herkesi şaşırtan bir seçim yapar. Bunun üzerine Tris ve bölgenin diğer üyeleri yaptıkları seçimden sonra hayatta kalmak için oldukça rekabetçi bir başlangıç sürecine girerler. Ağır fiziksel ve psikolojik testlerden geçmek zorunda kalırlar. Bu testler sonucunda değişeceklerdir. Ancak Tris bir sır saklamaktadır. Sırrı herhangi biri öğrenirse kesinlikle bu sonu olacaktır.iyi seyirler..


Birazdan izleyeceğiniz


Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle adında ki film 2014 Filmleri türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Kate Winslet , Maggie Q , Ashley Judd , Ray Stevenson , Jai Courtney gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden gibi bir puan almıştır. 2014 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Neil Burger yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle full izle,Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle filmini izle,Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle türkçe dublaj izle.. Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Divergent izle Divergent türkçe dublaj izle


online film izle


 


Divergent 720p izle , Divergent full izle , Divergent izle , Divergent tek part izle , Divergent türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder