31 Aralık 2013 Salı

Çakallarla Dans 2 full izle


cakallarla-dans-2


Kayinço Gökhan (Şevket Çoruh), Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu), Muhasebeci Servet (İlker Ayrık) ve Köfte Necmi (Timur Acar)… Çakallık yaptıkları için hapse giren kahramanlarımız içerde zor günler geçirmektedir. Mahalleden, sevdiklerinden ve futboldan uzak kaldıkları için mutsuzdurlar. Günün birinde suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenirler. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu öğrenen kahramanlarımız bu deneyde gönüllü kobay olmayı kabul ederler.


Birazdan izleyeceğiniz


Çakallarla Dans 2 full izle adında ki film Komedi , Yerli Filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Şevket Çoruh,Doğa Rutkay,Ceyhun Yılmaz,Murat Akkoyunlu,İlker Ayrık gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 6.6 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Murat Şeker yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Çakallarla Dans 2 full izle full izle,Çakallarla Dans 2 full izle filmini izle,Çakallarla Dans 2 full izle türkçe dublaj izle.. Çakallarla Dans 2 full izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Çakallarla Dans 2 full izle


online film izle


 


Çakallarla Dans 2 donmadan izle , Çakallarla Dans 2 Full Hd izle , Çakallarla Dans 2 Full izle , Çakallarla Dans 2 izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder