28 Aralık 2013 Cumartesi

Barfi 2012 full hd izle


barfi2012


Barfi hem işitme hemde konuşma özürlü bir gençtir. Shuriti Adında genç Bir kıza aşıktır Fakat Shuritinin ailesi onun normal Bir erkekle evlenip iyi bir mutlu hayat kurmasından yanadır. Barfi bu umutsuz aşkdan yorulmuş yepyeni bir hayata başlamıştır. Bu arada Jhilmil adında yeni bir sevgilisi de olmuştur. Fakat polis tarafından da aranmaktadır tam bu dönemde tekrar karşısına çıkan Shuriti bütün dengelerini alt üst etmiştir. Artık Barfi bir seçim yapmak zorundadır.


Birazdan izleyeceğiniz


Barfi 2012 full hd izle adında ki film Dram , Komedi , Romantik türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde Ranbir Kapoor , Priyanka Chopra , Haradhan Bannerjee , Saurabh Shukla , Ashish Vidyarthi gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 8.5 gibi bir puan almıştır. 2012 yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Anurag Basu yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Barfi 2012 full hd izle full izle,Barfi 2012 full hd izle filmini izle,Barfi 2012 full hd izle türkçe dublaj izle.. Barfi 2012 full hd izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Barfi 2012 full hd izle


online film izle


 


Barfi 720p izle , Barfi Full izle , Barfi izle , Barfi tek part izle , Barfi türkçe dublaj izle , hint filmleri izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder