28 Aralık 2013 Cumartesi

Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle


avukat


New York’da yaşamakta olan Michael Clayton ünlü bir avukattır. İşini oldukça iyi yapan adam herkesin aradığı cinsten birisidir. Mesleğine ve çalıştığı firmaya bu kadar bağlı olmasının nedeni ise vazgeçemediği kumar alışkanlığı ve daha önce yaptığı iş girişimlerinden kalan borçlarıdır. Bunları temizlemek için bütün gayretiyle çalışan adama son bir görev verilir. Oldukça zor bir dava için çalışmaya başlayan adamın içinde gizli karakteri ortaya çıkar ve bununla yüzleşir.


Birazdan izleyeceğiniz


Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle adında ki film Aksiyon , Gerilim , Gizem , Polisiye , Politik filmler türlerine giren herkesin beğenisini kazanmış bir filmdir. filmde George Clooney, Tilda Swinton, Tom Wilkinson gibi kendini tüm dünyaya kanıtlamış usta oyuncular yer almaktadır. Ayrıca eklemek gerekirse filmimiz izleyicilerinden 7.3 gibi bir puan almıştır. 2007 ABD yılında gösterime girmiş ve yönetmenliğini Tony Gilroy yapmıştır. Filmin konusundan bahsetmek gerekirse


Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle full izle,Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle filmini izle,Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle türkçe dublaj izle.. Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle filmini Kesintisiz ve donmadan izlemek için sitemizi ziyaret edin..


 


İzlemek için tıklayınız: Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle


online film izle


 


avukat filmi full hd izle , Avukat Michael Clayton Türkçe Dublaj izle , George Clooney Filmleri izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder